dinsdag 13 mei 2014

Overstap

Per mail krijg ik van mijn provider te horen dat ik iets meer ga betalen voor mijn Internet, TV en telefonie.
Op zich netjes, maar toch wel vreemd dat bij navraag de bedragen niet kloppen.Een tijd geleden begonnen met een pakket van zo'n 33 euro, ondertussen door wat wijzigingen mijnerzijds en "zijnerzijds" opgelopen naar 44,50. Toch even controleren bij "mijn KPN" wat ik nu werkelijk betaal:
Volgens mijn rekeningen 44,50, maar in het overzicht staat 47,50?

Het mailbericht van Femke Kothuis, directeur klantenservice:
Het tarief van Alles-in-1 Thuis Instap verandert
KPN voert een inflatiecorrectie door op het Alles-in-1 Thuis Instap abonnement. Tot 1 juli 2014 betaalt u € 48,- per maand. Daarna betaalt u € 48,88 per maand.Toch even KPN bellen...
Zeer adequate klantenservicemedewerker aan de telefoon, die uitlegt dat ik nu 45 euro ga betalen. Na haar uitleg begrijp ik ook waarom in het mailtje 48,88 staat. Dat is met een tweede ontvanger, enzovoorts. In zo'n geval neemt KPN het zekere voor het onzekere, want anders gaan abonnees daar weer over bellen. Te begrijpen, maar wel verwarrend.

Hoe nu verder?
Op zich was ik niet ontevreden, maar meer betalen, tja? Dus ik keek wat rond op Internet en ondervroeg mijn buren over hun providers. Conclusie: ik stap over. Blijkbaar zag Femke het al aankomen, want ze eindigt haar mailtje met:


Hebt u nog vragen?
Op kpn.com/tarieven2014 vindt u een overzicht van alle veranderingen. Mocht u naar aanleiding van deze veranderingen uw abonnement willen wijzigen of beĆ«indigen, dan kunt u dit tot 1 juli 2014 kosteloos doen via onze Klantenservice: 0800-2323234.(...)

Met vriendelijke groet,
Femke Kothuis
Directeur KlantenserviceDe deskundigheid, klantvriendelijkheid en het intelligente meedenken van de KPN-medewerkster van de klantenservice hebben mij niet kunnen weerhouden van het advies van Femke Kothuis.

Femke, het is je gelukt, ik ben binnenkort weg bij KPN.

It is a beautiful  day, the sun is shining..."


Geen opmerkingen:

Een reactie posten